קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

בראנץ ' ראשון: דגים מטוגנים ויוקה

בראנץ ' ראשון: דגים מטוגנים ויוקה
בראנץ ' יום ראשון: דג מטוגן ויוקאן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, חומץ, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: חשיש דגים, בראנץ ' יום ראשון: עוגות דגים פשוטות, ו תבשיל בראנץ ' של יום ראשון.

הוראות

1
לקלף יוקה לחתוך לחתיכות על 1 אינץ 'רחב, 4 אינץ' ארוך במידת האפשר. (אחרת להשתמש בכושר השיפוט שלך על הגודל של חתיכות יוקה.)
מרכיבים שתצטרך
קסבהקסבה
2
מניחים בסיר גדול של מים רותחים ומבשלים עד רך, כ -30 דקות. לאחר יוקה מבושלים דרך, מניחים על מגבת נייר ולאפשר להתייבש ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחלקים את הדגים לחתיכות בגודל שווה ומעיל בקמח מתובל במלח ופלפל; ואז מעיל עם ביצה, ואז עם קמח תירס. חזור עם חתיכות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
שלב את כל החומרים עבור רוטב ירוק להקציף לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח. אם יש לך מעבד מזון, זה מקום נהדר להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מחממים תנור נמוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים שמן לסיר. שמן צריך לבוא לפחות שלושה סנטימטרים במעלה הצד של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
שמן חום על חום גבוה ל 193°. ודא יוקה יבש לחלוטין על ידי קרישה עם מגבת נייר, ולאחר מכן להוסיף כמה חתיכות לסיר של שמן, וודא שלא overcrowd הסיר. עבודה בקבוצות קטנות, לבשל את יוקה ולשמור חם בתנור. חזור עם דגים, בישול עד קמח תירס הוא חום בכל צד, על 4 דקות לכל צד, שוב לוודא שלא צפוף בסיר. לאחר יוקה ודגים מבושלים מגישים חם עם רוטב ירוק, בירה וליים טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קסבהקסבה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.