בראנץ ' ראשון: דגים מטוגנים ויוקה
בראנץ ' יום ראשון: דג מטוגן ויוקאן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, חומץ, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: חשיש דגים, בראנץ ' יום ראשון: עוגות דגים פשוטות, ו תבשיל בראנץ ' של יום ראשון.
הוראות
לקלף יוקה לחתוך לחתיכות על 1 אינץ 'רחב, 4 אינץ' ארוך במידת האפשר. (אחרת להשתמש בכושר השיפוט שלך על הגודל של חתיכות יוקה.)
מניחים בסיר גדול של מים רותחים ומבשלים עד רך, כ -30 דקות. לאחר יוקה מבושלים דרך, מניחים על מגבת נייר ולאפשר להתייבש ככל האפשר.
מחלקים את הדגים לחתיכות בגודל שווה ומעיל בקמח מתובל במלח ופלפל; ואז מעיל עם ביצה, ואז עם קמח תירס. חזור עם חתיכות שנותרו.
שלב את כל החומרים עבור רוטב ירוק להקציף לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח. אם יש לך מעבד מזון, זה מקום נהדר להשתמש בו.
מוסיפים שמן לסיר. שמן צריך לבוא לפחות שלושה סנטימטרים במעלה הצד של הסיר.
שמן חום על חום גבוה ל 193°. ודא יוקה יבש לחלוטין על ידי קרישה עם מגבת נייר, ולאחר מכן להוסיף כמה חתיכות לסיר של שמן, וודא שלא overcrowd הסיר. עבודה בקבוצות קטנות, לבשל את יוקה ולשמור חם בתנור. חזור עם דגים, בישול עד קמח תירס הוא חום בכל צד, על 4 דקות לכל צד, שוב לוודא שלא צפוף בסיר. לאחר יוקה ודגים מבושלים מגישים חם עם רוטב ירוק, בירה וליים טריזים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.