בראנץ ' ראשון: עוגת בלינץ אפויה עם רוטב אוכמניות טרי
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 13 מנות. אם יש לך מלח כשר, מיץ תפוזים, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראנץ ' יום ראשון: מאפינס אוכמניות הטוב ביותר, בראנץ ' ראשון: מאפינס בננה אוכמניות, ו בראנץ ' ראשון: כריכי סרדין עם ריבה עגבניות וגבינה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את מיץ התפוזים, קורנפלור, ו 2/3 כוס סוכר בסיר בינוני ומרתיחים עד שקוף מעובה. ואז מערבבים את האוכמניות, להחזיר לבועה, ומבשלים 4-5 דקות. כבה את החום, מערבבים 1 כפית לימון גרידת 1 כף מיץ לימון, ולאפשר להתקרר.
תכיני את העוגה. מחממים את התנור ל-350 ושומנים 9 על 13 מחבת. השתמש בבלנדר, מעבד מזון, או פשוט להקציף כדי למזג עד להחליק את החלב, שמנת חמוצה או יוגורט, חמאה מומסת, קמח, אבקת אפייה, 1 כפית וניל, 2 כפות סוכר, 4 ביצים.
יוצקים חצי הבלילה לתוך המחבת משומן ואופים 10 דקות או עד הסט.
בעוד השכבה התחתונה של העוגה אופה, להפוך את מילוי הגבינה. השתמש מקציף כדי למזג ביסודיות את ריקוטה, מסקרפונה, ומלח עם הנותרים 2 ביצים, 1/3 כוס סוכר, כף לימון גרידת, 2 כפות מיץ לימון, ו 1/2 כפית וניל.
כאשר השכבה התחתונה של העוגה יוצאת מהתנור, בזהירות להפיץ את מילוי הגבינה על זה, לחלוטין מכסה את העוגה עם שכבה אפילו של מילוי גבינה. ואז לגרוף את הבלילה שנותרה על הגבינה ולהשתמש בעדינות בכפית כדי להפיץ את הבלילה באופן שווה.
אופים 35-40 דקות עד השכבה העליונה של העוגה הוא מוזהב קלות ואת המילוי מוגדר. (נאלצתי לאפות את שלי 20 דקות נוספות, אולי כי לא היה לי 9 x 13 מחבת להשתמש.)
בואו לעמוד 10-15 דקות לפני חיתוך.
מגישים חם או צונן עם רוטב אוכמניות.