קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ברביקיו " משך " כריך טונה

ברביקיו
BBQ' משך ' כריך טונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 582 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך רוטב ברביקיו, חמאה, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בישול איטי מנגל משך חזיר, מנגל בסגנון ממפיס: כריך חזיר מעושן עם קברנה סוביניון שלא ניזוק, ו כריך טונה ניסואז עם כריך Thins® (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בצל, שום, ומים במחבת מעל חום בינוני עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים טונה, רוטב ווסטרשייר ותבלינים סטייק; מערבבים בקצרה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
מוסיף את רוטב ברביקיו. מבשלים על אש נמוכה כדי לאפשר את הטעמים לשלב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4
מורחים חמאה על לחמניות רכות. ערימת תערובת טונה על הלחמניות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

ציוד

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.