קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ברביקיו: צלעות קצרות

ברביקיו: צלעות קצרות
המתכון ברביקיו: צלעות קצרות מוכן בסביבות 5 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 25 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קצר מלא, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו Downhome ברביקיו צלעות בקר קצרות, לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ו צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב פלפל שחור, פלפל לבן, מלח, פפריקה, ואבקת שום כדי להפוך את לשפשף. צלעות עונה בכל רחבי בנדיבות עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ מוצת ומפיק עשן, מניחים את הצלעות במעשן או בגריל, בצד הבשר למעלה, ואת העשן עד הצלעות להגיע 180 מעלות על מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך אמצע הבשר, על 4 עד 5 שעות. ריסוס צלעות עם מיץ תפוחים על כל שעה במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר צלעות ממעשן, תן מנוחה במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.