ברביקיו קשוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו באק קשוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 408 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה כהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו ניו אינגלנד באק, באק הקלטי, ו ניו אורלינס באק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים צלעות ועלי דפנה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 2 שעות.
כדי להכין את רוטב ברביקיו: בעוד בשר הוא רותח, חמאת חום במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מטגנים בצל וסלרי עד רך. מערבבים במים, קטשופ, מיץ לימון, חומץ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום ודבשה. מתבלים עם אבקת צ ' ילי ופלפל שחור. להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
לנקז בשר, ולסדר במחבת צלייה.
מפזרים מלח, ומכסים ברוטב ברביקיו. צלי בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, צולה כל 1/2 שעה.