קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ברווז ואנדוי גמבו

ברווז ואנדוי גמבו
דאק אנדויל גאמבו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1123 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו allspice, בזיליקום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו עוף-Andouille גאמבו, עוף ואנדויל גאמבו, ו שרימפס אנדויל גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מרק ומים בקומקום ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ולתת לו להתבשל תוך הכנת ברווז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שמן חום בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים ברווז כמה חתיכות בכל פעם חום היטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מסננים על מגבות נייר בעוד בראונינג הנותרים חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
הוסף ברווז לקומקום.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
יוצקים על 3/4 כוס השמן החם למחבת בינונית כבדה.הפוך רו על ידי מיזוג בקמח, ערבוב עד משחה חלקה נוצר.לבשל, ערבוב כל הזמן, עד roux הוא חום בצבע קפה כהה (זה יכול לקחת עד 30 דקות).בזהירות לערבב חלק מהמלאי החם דק מעט.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
להוסיף סלרי, בצל ופלפל פעמון ומערבבים כל הזמן עד רך מאוד, על 5 דקות; להוסיף stockpot.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הוסף נקניק לאותו מחבת וחום היטב; לנקז כמה שיותר עודף שומן ככל האפשר ולהוסיף נקניק כדי stockpot.שמור גאמבו בנקודת הבעירה ולהוסיף מרכיבים שנותרו למעט רוטב פלפל חריף, בצל ירוק ואורז להתמזג היטב.מכסים חלקית ולהמשיך להתבשל עד ברווז הוא מאוד רך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
מרק גמביהמרק גמביה
ברווז שלםברווז שלם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
הסר מחום ולהוסיף רוטב פלפל; להתמזג היטב.טעם לתיבול, הוספת מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
בואו לעמוד במשך 5 דקות.לרפרף את השומן, ולאחר מכן מערבבים בצל ירוק.מצקת גאמבו מעל אורז חם ולהעביר רוטב פלפל חריף נוסף, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
מרק גמביהמרק גמביה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניקיות andouille, פרוס 1/4 אינץ ' עבה (או נקניק מעושן חריף אחר)נקניקיות andouille, פרוס 1/4 אינץ ' עבה (או נקניק מעושן חריף אחר)3עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1קילוגרםחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות4(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוצות דקצלעות סלרי, קצוצות דק1אוראו ממולאים כפוליםבזיליקום יבש, מתפוררבזיליקום יבש, מתפורר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק5בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון0חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום טחון (או לפי הטעם)פלפל אדום טחון (או לפי הטעם)8שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק4מקפיםרוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף1חתיכות טופי הית' בר1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ8שרימפס וורידיםאורז לבן מבושל טריאורז לבן מבושל טרי2חתיכות טופי הית' ברמלח (או לפי הטעם)מלח (או לפי הטעם)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2ברווזים, לחתוך לחתיכות הגשה, לטפוח יבש (להשליך שומן)ברווזים, לחתוך לחתיכות הגשה, לטפוח יבש (להשליך שומן)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Forjas del Salnes Leiranan Albarino. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
צהוב חיוור עם גוון ירוק. בהיר וחריף התמקד האף, מציג נוקב מאייר לימון, יערה, כינין, וריחות מינרליים, יחד עם רמז של זנגביל ברקע. יבש, מתוח וקל על רגליו, המציע אינטנסיבי, מינרלים שילב פירות הדר ו פרדס טעמים שאינם מראים משקל עודף. סוגר על פתק חריף, מציג התמדה חזקה, פרחוני צירים.