ברווז מזוגג כתום
ברווז מזוגג כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 630 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. לכי לחנות ותרימי חזה ברווז, כמון טחון, ליקר תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דבש-כתום-ברווז מוסקובי מזוגג עם גזר לבן מחית, ריבת תפוזים וברווז מזוגג פורט עם מחית חמאת דלעת גזר לבן, ו חזה ברווז מזוגג בלסמי.
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F.
חזה ברווז טפיחה יבש. בקלילות זין ברווז העור כמה פעמים עם מזלג כדי לעזור שומן לבשל. בקערה קטנה, לשלב מלח עם תבלינים אחרים העונה את הברווז. הכנס מדחום מוקפץ בזווית, בחלק העבה ביותר של השד.
מניחים ברווז בתנור שחומם מראש ולהפוך את החום ל 375 מעלות צלוי במשך כ 25 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד מרכיבים זיגוג. כ -10 עד 15 דקות לפני הברווז נעשה, יוצקים זיגוג על ברווז ולסיים בישול.
תן מנוחה ברווז, עטוף בנייר כסף במשך 5 עד 10 דקות לפני גילוף.