קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ברולה תירס עם בייקון מתובל בייקון & עגבניות סורבה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 837 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניה מסוכרת ובייקון מסוכר פיזזן ומסגיר, סלסה תירס בייקון מסוכר, ו מאפינס תירס עם בייקון מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את סורבה: תצטרך להתחיל את סורבה לפחות יום אחד קדימה, כך שזה יהיה להקשיח כראוי. הכינו אמבטיית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
סורבהסורבה
2
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבניה. זרוק אותם מים רותחים כדי blanch על 30 שניות ולאחר מכן להעביר לאמבט מי קרח. עורות צריך לקלף בקלות עם סכין קטנה, חדה. רבע אותם ולהסיר את הזרעים, ולאחר מכן לטגן אותם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים את המים, סירופ תירס, פפריקה ואבקת חלב (אם משתמשים) לסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר את המחבת מהחום. כאשר מגניב, לערבב פירה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים תערובת במכונת גלידה ותהליך על פי הוראות היצרן. גרוטאות סורבה לתוך מיכל עם מכסה להקפיא עד קשה. הלילה הוא best.To הפוך את בייקון מסוכר פיקנטי: בערך לקצוץ את הבייקון, ולאחר מכן להעביר אותו למעבד מזון, יחד עם סוכר חום קאיין. דופק 10, או 12 פעמים עד תערובת גסה ומתפוררת מושגת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סורבהסורבה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את תערובת הבייקון ומבשלים ערבוב לעתים קרובות מאוד עד הבייקון מתחיל לבשל ואת caramelizes הסוכר. אל תבשלו אותו לפריך מאוד ואל תתנו הסוכר לשרוף. טעם לעתים קרובות. כאשר הבייקון מבושל אבל עדיין קצת לעיס להסיר אותו מהמחבת כדי להפסיק לבשל ולהעביר אותו לצלחת cool.To הפוך את ברולה תירס: מחממים תנור ל 300 מעלות. להביא את הקרם, קלחי שמור, וסוכר לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מהחום, ולכסות 30 דקות עד שהטעמים מתפתחים. בקערה בגודל בינוני לטאטא את חלמוני הביצה עד קצף היטב וקל יותר בצבע. מסננים את תערובת הקרם בעת שטאטא לתוך אותה קערה, להשליך כל מוצקים. לשטוף את הסיר ולשים את תערובת קרם וחלמון בחזרה למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל הזמן עד התערובת מתעבה במקצת. מסננים את התערובת שוב.מחלקים את גרעיני התירס לארבעה ראמקינס 6-ovenproof. מעל כל אחד עם כ - ¼ של תערובת הקרם, משאיר כ-אינץ ' של שטח על השפה של ramekin. הגדר את ramekins מלא לתוך תבנית אפייה. ממלאים את המחבת על ½ דרך עד הצדדים של ramekins עם מים בזהירות להעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים עד ערכות פודינג, כ 45 דקות. מגניב completely.To מגישים: בערך לקצוץ את הבייקון מסוכר לתערובת בכובד ראש. לחלק אותו באופן שווה על גבי 4 ramekins, להפיץ כדי לכסות היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins תחת broiler עד תערובת הבייקון מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
הסר מן broiler לתת מגניב לחלוטין. לחלופין אתה יכול להשתמש מבער קטן כדי caramelize בייקון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מגישים בטמפרטורת החדר עם כף קטנה של סורבה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות