ברוסקטה דולצ'ה פטל שחור ונקטרינה
פטל שחור ונקטרינה ברוסקטה דולצ'ה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 14 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי טימין, מיץ לימון, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Raspberry Boccone Dolce (שוקולד ופטל Pavlova), שמירה על קינוח הקיץ מתוק ופשוט עם ברוסקטה דולצ'ה, ו Raspberry Boccone Dolce (מתוק בפה מלא) (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת רשת תיל עם שכבה כפולה של בד גבינה. הגדר את המסננת מעל קערה, משאיר מקום מתחת המסננת לנוזל לאסוף. כף ריקוטה לתוך מסננת מרופדת. מקפלים את הפינות של בד הגבינה על ריקוטה.
מניחים שכבה של פלסטיק לעטוף מעל החלק העליון של המסננת, מכסה את צרור גבינה בד.
מניחים כמה קערות זכוכית או קרמיקה על גבי הפלסטיק כדי משקל בעדינות את הגבינה למטה ומניחים את כל ההתקנה במקרר לילה.
הסר את קערות המשקל ולהפוך את הריקוטה מתוך בד הגבינה לקערה נקייה. השליכו את בד הגבינה והנוזל שננקז מהגבינה בן לילה.
מוסיפים את המלח ואת 2 כפיות דבש ריקוטה לחוץ ומערבבים היטב לשלב. מכסים את התערובת ומקררים עד הצורך.
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את 2 כפיות הדבש הנותרות, מיץ ליים ועלי קורנית.
מוסיפים את נקטרינה ופירות יער, בעדינות לזרוק מעיל עם תערובת הדבש. לכסות ולהניח בצד עד הצורך.
מברשת פאונד עוגה פרוסות קלות עם שמן זית; מניחים על הגריל עד קלוי (לחלופין, אתה יכול למקם פרוסות עוגה בגריל או מחבת sauté או מתחת למנגל). חתיכות עוגה קלויות ניתן להשתמש באופן מיידי או להציב על מגבות נייר בשכבה אחת כדי להתקרר לשימוש מאוחר יותר.
מניחים מנה נדיבה, על 1 כפית, של תערובת ריקוטה על כל בסיס עוגה פאונד, ולהתפשט לכיוון הקצוות. לגרוף את תערובת nectarine על ידי כפית, לחיצה על כל כף בעדינות על הצד של הקערה כדי לאפשר מיצים כדי לנקז משם לפני הצבת הפרי על גבי בסיסים עוגת קילו עקף. לאחר הרכבת כל הברוסקט, לארגן אותם על מגש הגשה, לטפטף כל אחד עם קצת תערובת מיץ פירות שמורות, לשרת מיד. (כחלופה, לשרת את הרכיבים-עוגת קילו קלוי, גבינה ותערובות פירות-בנפרד, כך האורחים יכולים להרכיב הברוסקט שלהם.)