קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה דולצ'ה פטל שחור ונקטרינה

ברוסקטה דולצ'ה פטל שחור ונקטרינה
פטל שחור ונקטרינה ברוסקטה דולצ'ה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 14 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי טימין, מיץ לימון, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Raspberry Boccone Dolce (שוקולד ופטל Pavlova), שמירה על קינוח הקיץ מתוק ופשוט עם ברוסקטה דולצ'ה, ו Raspberry Boccone Dolce (מתוק בפה מלא) (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מסננת רשת תיל עם שכבה כפולה של בד גבינה. הגדר את המסננת מעל קערה, משאיר מקום מתחת המסננת לנוזל לאסוף. כף ריקוטה לתוך מסננת מרופדת. מקפלים את הפינות של בד הגבינה על ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מניחים שכבה של פלסטיק לעטוף מעל החלק העליון של המסננת, מכסה את צרור גבינה בד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מניחים כמה קערות זכוכית או קרמיקה על גבי הפלסטיק כדי משקל בעדינות את הגבינה למטה ומניחים את כל ההתקנה במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הסר את קערות המשקל ולהפוך את הריקוטה מתוך בד הגבינה לקערה נקייה. השליכו את בד הגבינה והנוזל שננקז מהגבינה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את המלח ואת 2 כפיות דבש ריקוטה לחוץ ומערבבים היטב לשלב. מכסים את התערובת ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את 2 כפיות הדבש הנותרות, מיץ ליים ועלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מוסיפים את נקטרינה ופירות יער, בעדינות לזרוק מעיל עם תערובת הדבש. לכסות ולהניח בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
מברשת פאונד עוגה פרוסות קלות עם שמן זית; מניחים על הגריל עד קלוי (לחלופין, אתה יכול למקם פרוסות עוגה בגריל או מחבת sauté או מתחת למנגל). חתיכות עוגה קלויות ניתן להשתמש באופן מיידי או להציב על מגבות נייר בשכבה אחת כדי להתקרר לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים מנה נדיבה, על 1 כפית, של תערובת ריקוטה על כל בסיס עוגה פאונד, ולהתפשט לכיוון הקצוות. לגרוף את תערובת nectarine על ידי כפית, לחיצה על כל כף בעדינות על הצד של הקערה כדי לאפשר מיצים כדי לנקז משם לפני הצבת הפרי על גבי בסיסים עוגת קילו עקף. לאחר הרכבת כל הברוסקט, לארגן אותם על מגש הגשה, לטפטף כל אחד עם קצת תערובת מיץ פירות שמורות, לשרת מיד. (כחלופה, לשרת את הרכיבים-עוגת קילו קלוי, גבינה ותערובות פירות-בנפרד, כך האורחים יכולים להרכיב הברוסקט שלהם.)
מרכיבים שתצטרך
1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.