ברוסקטה טונה מפולפלת
Bruschettan טונה מפולפל הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים קלויים במים, בגט, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קבב טונה מפולפל, שיפודי טונה מפולפלים עם מיונז ווסאבי, ו סלט טונה ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 1 1/2 כפיות שמן זית באופן שווה על סטייקים טונה.
מפזרים 1 כפית פלפל על שני הצדדים של טונה, הקשה על פלפל לטונה.
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים טונה על מתלה; גריל, מכוסה, 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מסננים פלפלים אדומים, שומר נוזלים. קוצצים מספיק פלפלים כדי למדוד 3/4 כוס. מילואים הנותרים פלפלים ונוזל לשימוש נוסף.
מוסיפים פלפלים קצוצים, הנותרים 1 כף שמן זית, טרגון, ומיץ לימון לטונה, ערבוב קל. קוצצים דק 1 שום שן; מוסיפים לתערובת טונה. תניח בצד.
קל מעיל שני הצדדים של פרוסות לחם עם ספריי בישול.
חותכים הנותרים 1 שום שן במחצית; לשפשף פרוסות לחם עם צדדים חתוכים של שום. מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה, מפנה פעם אחת. תערובת טונה כפית באופן שווה על פרוסות לחם.