ברוסקטה סיציליאניתname
אם יש לך שום, זיתים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: טירונית סיציליאנית וברוסקטה שעועית לבנה, עוף סיציליאני, ו קנולי סיציליאניname.
הוראות
להניח לחם על תבנית אפייה טפטוף עם כ 2 כפות. שמן.
אופים עד קלוי אור חום זהוב, על 5 דקות. תניח בצד.
חום 2 כף. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חצילים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, על 8 דקות.
באותו מחבת, לבשל שום הנותרים 2 כפות. שמן, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים סלרי, פלפל וזיתים, ערבוב לשלב, ומבשלים עד מרכך, 5 עד 8 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס מים, חומץ, רסק עגבניות, צימוקים, צנוברים ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים חצילים שמורים, מלח וסוכר, ולאחר מכן מערבבים בעשבי תיבול.
מגישים קפונטה עם ריקוטה על הלחם הקלוי.
הפוך קדימה: Chill caponata עד 2 ימים ולאחסן טוסטים אטומים עד 2 ימים.