המתכון ברוסקטה כבד עוף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומץ בלסמי, ורמוט, כבד עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו עוף-כבד קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת ברזל יצוק 12 אינץ', חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים את הבצל, הצלפים, ואת הדבק אנשובי, ומבשלים עד לתערובת הוא חום זהוב, על 8 עד 10 דקות
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים רבע כוס ורמוט וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ורמוט
4
בואו להפחית.
5
מוסיפים את כבדי העוף ומערבבים עד השחמה קלה, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
6
הוסף את כוס ½ הנותרים ורמוט. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת לתערובת להתבשל במשך 15-20 דקות.במהלך תקופה זו לשבור את הכבדים עם כף עץ כפי שהם מבשלים. אתה מחפש מרקם כפרי מאוד, מגוון.מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
הסר מהחום.מערבבים פתיתי צ ' ילי ופטרוזיליה.טוסט הלחם עד חום זהוב ומניחים על צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
למריחה על טוסט אם רוצים
8
מורחים כמויות שוות של תערובת הכבד מעל צד אחד של כל חתיכת לחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)