ברוסקטה 20 דקות-מחבת עוף
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם שמן, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה 20 דקות-מחבת עוף, מחבת עוף ברוסקטה, ו מחבת עוף "ברוסקטה" פטריות.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 6 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F). בינתיים, לשלב עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו 2 כפות. פרמזן.
הוסף נוזלי עגבניות שמורות למחבת. עוף למעלה עם תערובת עגבניות; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד מוצרלה נמס תערובת עגבניות מחומם דרך.
מעבירים עוף לצלחת הגשה; למעלה עם קרוטונים כתושים ופרמזן שנותר.