קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

ברוקולי אפוי

ברוקולי אפוי
ברוקולי אפוי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 185 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 254 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל גרוס, סוכר חום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. עם כפית ציון 99%, המנה הזו סופר. נסו ברוקולי אפוי וגבינה, פנה אפוי עם חזיר וברוקולי, ו ברוקולי אפוי עם אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה מערבבים יחד את שמן הזית, הסוכר החום, מיץ הלימון, פלפל הקאיין, אבקת השום, האורגנו, הטימין, המלח והפלפל השחור עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את פרחי הברוקולי, וזורקים עד לציפוי אחיד בתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
תיבולתיבול
4
מורחים את פרחי הברוקולי על תבנית עם שפה.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהברוקולי פשוט משחים בחלקו העליון, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור