ברוקולי וגבינה פנה
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לך לחנות ותביא קליפת לימון, ברוקולי, גבינת צ'דר גסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: פסטה פנה עם ברוקולי וגבינה, שלוש גבינה ברוקולי ופנה אופים, ו פנה עם ברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 425°f. שמן צלחת עמוקה 8 כוס אטום.מבשלים פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד למכרז.
הוסף ברוקולי במשך 5 דקות אחרונות של זמן בישול פסטה; לנקז. לשטוף פסטה וברוקולי מתחת למים קרים; לנקז, מגניב.
מערבבים פסטה, ברוקולי, ביצים, שמנת, חלב וצ ' דר בקערה גדולה; העונה.תערובת כפית לצלחת; מפזרים פירורי לחם משולבים, פרמזן, שום, קליפה ופטרוזיליה.
אופים, חשוף, כ 40 דקות או עד השחמה קלה ולהגדיר.עמדו 10 דקות לפני ההגשה.מתכונים נוספים פסטה צמחונית על מזון רפובליקה: ספגטי עם ירקות האביב, כבש פסטו מתכון פקורינו
ריזוטו שעורה עם גבינה כחולה ומתכון תרד