תבשיל פסטה ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום, פסטה פנה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל ירקות ופסטה דל שומן, תבשיל ירקות ופסטה קלוי, ו תבשיל ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות. מערבבים ברוקולי, פטריות ופלפל ירוק, ומבשלים 6 עד 8 דקות יותר, או עד פסטה הוא אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
פטריות
ברוקולי
פסטה
4
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
בצל מטגן ושום במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים בקמח וחלב; מבשלים 5 דקות, או עד שהתערובת מצפה את גב כף.