ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים ממולאים בגבינה
ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים ממולאים גבינה הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה באיידהו, פלפל קאיין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוקולי-ביצה ממולאת תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וצ'דר, ו ברוקולי ממולא פעמיים בטטות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב תפוחי אדמה במזלג, ולעטוף כל אחד בנייר כסף.
מיקרוגל: לנקב תפוחי אדמה במזלג, ולעטוף כל אחד במגבת נייר.
מניחים במיקרוגל, ומבשלים על 8 דקות גבוהות, עד רק במכרז כאשר פירסינג עם מזלג (תפוחי אדמה ימשיכו לבשל כאשר הוסרו מהמיקרוגל).
מערבבים חלב וקמח בסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מטאטא, עד מעובה, 23 דקות.
מוסיפים גבינה, מלח, פלפל, קאיין, ומקציפים עד שהרוטב חלק. המשך להתבשל, להקציף, 2 דקות נוספות.
מחממים ברוקולי במנה בטוחה לחום במיקרוגל במשך 4-5 דקות, עד חם.
תפוחי אדמה מבושלים לפצל פתוחים עם סכין. כף 1/2 ברוקולי כוס לתוך כל תפוח אדמה, העליון עם רוטב צ ' דר 1/4 כוס.