ברוקולי חריף עם בוטנים
צריכים תוספת ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותוספת ראשונית ? ברוקולי חריף עם בוטנים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 148 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם פרחי ברוקולי, שמנת, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף הדר עם משמש, בוטנים ונענע , עוף קונג פאו עם בוטנים וסלט קישואים עם בוטנים פלפל שחור .
הוראות
מניחים ברוקולי בסלסלת אדים; מניחים בסיר קטן מעל 1 אינץ' מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת קטנה מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. להפחית את החום; מוסיפים את השמנת החמוצה, המלח, הפפריקה, הפרג והקאיין. מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים.
מעבירים את הברוקולי לקערת הגשה. כפית תערובת רוטב על ברוקולי; מפזרים בוטנים.