קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

ברוקולי מוקפץ Rabe

ברוקולי מוקפץ Rabe
אם יש לכם ברוקולי ראבה, שמן זית, פתיתי פלפל אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. נסו מוקפץ ברוקולי רבה, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Blanch ברוקולי rabe ב 2 קבוצות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד הגבעולים הם במכרז פריך, 2 עד 3 דקות, ואז לנקז היטב לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שמן חום עם פתיתי פלפל אדום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לטגן ברוקולי rabe עם 1/2 כפית מלח עד מצופה היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
ברוקולי rabe ניתן blanched 1 יום קדימה מקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני sautéing.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה