מקרוני ברוקולי וגבינה דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מקרוני מרפק, פלפל טחון, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה לא כל כך מרהיב. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ארובה גבינה לבנה מקרוני וגבינה עם ברוקולי, ו מקרוני וגבינה עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני, לטאטא בקמח כל המטרה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.