מתכון ברוקולי שרימפס אלפרדו מוכן בסביבות 30 דקות והוא בהחלט מצטיין פסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, פטוצ'יני, גבינת שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 66%. נסו ברוקולי שרימפס ספגטי סקווש אלפרדו, שרימפס קל + ברוקולי ספגטי סקווש אלפרדו, ו ברוקולי אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים שרימפס ושום בחמאה עד שהשרימפס הופכים ורודים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
חמאה
שום
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוציאים ומניחים בצד.
3
באותה מחבת, שלבו את גבינת השמנת, החלב וגבינת הפרמזן; מבשלים ומערבבים עד שהגבינות נמסות והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
גבינת שמנת
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מקום 1 ב. מים בסיר; מוסיפים ברוקולי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מסננים. מערבבים את הברוקולי, השרימפס, המלח והפלפל לרוטב גבינה; מחממים.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות הוניג רזרב סוביניון בלאן רתרפורד. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-33 דולר לבקבוק.