קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

בריוש משמש

בריוש משמש
זה עובד טוב כמו לחם. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.

הוראות

1
במיקסר או קערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, השמרים והמלח, ואז מוסיפים את החלב ואת 3 הביצים וממשיכים לערבב כדי לעשות בצק חלק 5 דקות במיקסר או 8 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים לעוד 5 דקות במיקסר או 10 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהשאיר במקרר לילה. הבצק שלך יהיה אז נוקשה וקל לעצב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
גריז 2 x 500 גרם לחם פחיות, ולאחר מכן לחלק את הבצק לתוך כ 16 חתיכות לדרבן כמה משמשים לתוך כל חתיכה. לאטום אותם ולעצב לתוך כדורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את הכדורים בדיל ברצפים של 2 עד הפח מלא. זה צריך לקחת לא יותר מ 8 חתיכות כדי למלא כל פח. השאר את בריוש עבור 3 שעות כדי להוכיח עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
מברשת עם ביצה מוכה 1 ואופים במשך 20 דקות עד חום זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח מתחת. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק