ברים הל גרנולה
הל גרנולה ברים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, צימוקים, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: הל-גרנולה מתובלת בטחינה, חטיפי עוגת גבינה הל, ו הל-קשיו בארים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם רדיד, הרחבת רדיד על הצדדים.
משמנים את נייר הכסף עם קיצור או חמאה.
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה.
מחממים את החמאה, סוכר חום ודבש בסיר עד שהחמאה נמסה ומתחילה לרתוח.
יוצקים את התערובת על החומרים היבשים ומערבבים עד מצופה היטב.
העברה למחבת מוכנה ולחץ באופן שווה עם מרית.
אופים כ 30 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
מגניב על המדף. באמצעות רדיד, להרים מתוך המחבת ולמקם על קרש חיתוך.