קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום

בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 501 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כמות שווה של ציפורן קטנה יותר, גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו ירכיים עוף מטוגן עם 40 שיני שום, בריסקט מטוגן עם גזר, שום וגזר לבן, ו בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
זרוק את שיני השום לסיר קטן של מים רותחים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
לנקז באופן מיידי. לקלף ברגע השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. מניחים בצד על מגבות נייר לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת צלייה כבדה או תבשיל גדול מספיק כדי להכיל את הבשר בשכבה אחת. השתמש בשני מבערים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיף את חזה הבקר וחום היטב משני הצדדים, על 10 דקות.
6
להעביר את חזה הבקר למגש ולהניח בצד. (או לחמם את הבשר מתחת לגריל: מניחים את הבשר, צד שומן למעלה, על מחבת מרופדת בנייר כסף תחת ברוילר שחומם מראש. לצלות במשך 5 עד 6 דקות בכל צד, עד השחמה. אל תאפשר לו לפתח קרום קשה, כהה, אשר עלול להפוך את הבשר קשה או מריר. הזז את הבשר לפי הצורך, כך שהוא צורב באופן שווה.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
יוצקים את כל אבל על 1 כף שומן הנותרים במחבת ולהוסיף את שיני שום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות שום הם tinged עם זהב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את החומץ ואת deglaze המחבת, מגרד את כל החתיכות השחומות מלמטה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את המניה, הקורנית, ואת זרזיף רוזמרין, ולהפחית את החום לרתיחה. מלח ופלפל העטינים לטעום מכל הצדדים, ולהוסיף אותו למחבת, צד שומן למעלה. כפית את שיני השום מעל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את חזה בקר בתנור, לכסות (אם אין לך מכסה, להשתמש בנייר כסף כבד חובה), ומבשלים, צולה כל חצי שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 1/2 עד 3 שעות או יותר. (כמו הבשר מבשל, מעת לעת לבדוק כי הנוזל מבעבע בעדינות. אם הוא רותח במהירות, להפוך את התנור עד 149°.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
הבשר טעים ביותר אם מותר לנוח, reabsorbing המיצים איבדו במהלך צלימה, וזה הכי קל defat הרוטב אם אתה מכין את הבשר קדימה ומקרר אותו עד השומן מתמצק. זוהי השיטה שבה אני משתמש, בהתחשב כאן, אבל הרוטב יכול להיות מוכן על ידי ברפרוף את השומן בדרך המסורתית, אם אתה מעדיף. אם אתה הולך בדרך זו אם כי, לתת את שאר הבשר ברוטב המחבת לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
לקרר את חזה בקר ברוטב מחבת, לכסות היטב עם נייר, ומקרר עד הפסקות שומן. לגרד את כל השומן המוצק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר את חזה הבשר מן המחבת לחתוך דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הכן את הרוטב: להביא את תערובת צלימת לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מסננים אותו, שומר את השום וזורק את הקורנית ואת גבעולי רוזמרין. דלגו וזרקו כמה שיותר שומן מן הנוזל. מחית על חצי של שום מבושל עם 1 כוס של נוזל צמה defatted במעבד מזון או בלנדר. (אם אתה רוצה רוטב חלק, רסק את כל שיני השום המבושלות.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
להעביר את תערובת מחית, את הנוזל צלימת הנותרים, ואת שאר השום מבושל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מוסיף את הרוזמרין הקצוץ, שום טחון, וגרידת לימון. מרתיחים את הרוטב על חום גבוה, חשוף, כדי עקביות הרצוי. לטעום ולהתאים את התיבול. לחמם מחדש את חזה הבשר ברוטב עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
מסדרים את חזה הפרוס על מגש הגשה. כפית חלק מהרוטב החם על כל הבשר ולהעביר את השאר בסירת רוטב נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
18
Reprinted with permission from Jewish Holiday Cooking, A Food Lover ' s Treasury of Classics and Improvisations by Jayne Cohen. © 2008 Wiley