קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום

בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 501 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כמות שווה של ציפורן קטנה יותר, גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו ירכיים עוף מטוגן עם 40 שיני שום, בריסקט מטוגן עם גזר, שום וגזר לבן, ו בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זרוק את שיני השום לסיר קטן של מים רותחים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
לנקז באופן מיידי. לקלף ברגע השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. מניחים בצד על מגבות נייר לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת צלייה כבדה או תבשיל גדול מספיק כדי להכיל את הבשר בשכבה אחת. השתמש בשני מבערים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיף את חזה הבקר וחום היטב משני הצדדים, על 10 דקות.
6
להעביר את חזה הבקר למגש ולהניח בצד. (או לחמם את הבשר מתחת לגריל: מניחים את הבשר, צד שומן למעלה, על מחבת מרופדת בנייר כסף תחת ברוילר שחומם מראש. לצלות במשך 5 עד 6 דקות בכל צד, עד השחמה. אל תאפשר לו לפתח קרום קשה, כהה, אשר עלול להפוך את הבשר קשה או מריר. הזז את הבשר לפי הצורך, כך שהוא צורב באופן שווה.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
יוצקים את כל אבל על 1 כף שומן הנותרים במחבת ולהוסיף את שיני שום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות שום הם tinged עם זהב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את החומץ ואת deglaze המחבת, מגרד את כל החתיכות השחומות מלמטה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את המניה, הקורנית, ואת זרזיף רוזמרין, ולהפחית את החום לרתיחה. מלח ופלפל העטינים לטעום מכל הצדדים, ולהוסיף אותו למחבת, צד שומן למעלה. כפית את שיני השום מעל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את חזה בקר בתנור, לכסות (אם אין לך מכסה, להשתמש בנייר כסף כבד חובה), ומבשלים, צולה כל חצי שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 1/2 עד 3 שעות או יותר. (כמו הבשר מבשל, מעת לעת לבדוק כי הנוזל מבעבע בעדינות. אם הוא רותח במהירות, להפוך את התנור עד 149°.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הבשר טעים ביותר אם מותר לנוח, reabsorbing המיצים איבדו במהלך צלימה, וזה הכי קל defat הרוטב אם אתה מכין את הבשר קדימה ומקרר אותו עד השומן מתמצק. זוהי השיטה שבה אני משתמש, בהתחשב כאן, אבל הרוטב יכול להיות מוכן על ידי ברפרוף את השומן בדרך המסורתית, אם אתה מעדיף. אם אתה הולך בדרך זו אם כי, לתת את שאר הבשר ברוטב המחבת לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
לקרר את חזה בקר ברוטב מחבת, לכסות היטב עם נייר, ומקרר עד הפסקות שומן. לגרד את כל השומן המוצק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר את חזה הבשר מן המחבת לחתוך דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הכן את הרוטב: להביא את תערובת צלימת לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מסננים אותו, שומר את השום וזורק את הקורנית ואת גבעולי רוזמרין. דלגו וזרקו כמה שיותר שומן מן הנוזל. מחית על חצי של שום מבושל עם 1 כוס של נוזל צמה defatted במעבד מזון או בלנדר. (אם אתה רוצה רוטב חלק, רסק את כל שיני השום המבושלות.)
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
להעביר את תערובת מחית, את הנוזל צלימת הנותרים, ואת שאר השום מבושל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיף את הרוזמרין הקצוץ, שום טחון, וגרידת לימון. מרתיחים את הרוטב על חום גבוה, חשוף, כדי עקביות הרצוי. לטעום ולהתאים את התיבול. לחמם מחדש את חזה הבשר ברוטב עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
מסדרים את חזה הפרוס על מגש הגשה. כפית חלק מהרוטב החם על כל הבשר ולהעביר את השאר בסירת רוטב נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
18
Reprinted with permission from Jewish Holiday Cooking, A Food Lover ' s Treasury of Classics and Improvisations by Jayne Cohen. © 2008 Wiley