קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

בשר בקר ממולא (Carne o Posta Rellena)

בשר בקר ממולא (Carne o Posta Rellena)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ממולאים בשר (Carne O Posta Rellena). המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 587 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל ירוק, גזר ואפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Carne de Cerdo Rellena (חזיר ממולא בירקות), Posta Negra (בשר שחור בסגנון קולומביאני), ו פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבצל, שום, פלפל אדום, שמן בצל ירוק במעבד מזון puree.To צור את החלל עבור המילוי, להשתמש בסכין חדה ארוכה לחתוך חור 1 1/2 עד 2 אינץ ' דרך מרכז הצלי עושה חריץ לאורכו. סובב את הבשר וחתוך חריץ נוסף באותו מקום כך שהסכין שלך תשלים את החלל.ממלאים את הבשר בבייקון, אפונה, גזר וחצי מתערובת הבצל, דוחפים באצבעות כדי לוודא שהמילוי עובר את כל הדרך. לקשור את קצה הבשר כך המילוי לא יוצא.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים את הבשר בשקית נעילה zip, להוסיף את שאר תערובת הבצל, מלח pepper.Be בטח הבשר מכוסה במרינדה ומקרר לפחות 3 שעות או overnight.In מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום את הבשר מכל הצדדים בשמן. כאשר הוא השחמה, לשים אותו איטי cooker.In קערה קטנה מערבבים את מרק הבשר, רסק עגבניות, כמון טחון, מלח, פלפל וסזון גויה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
כמון טחוןכמון טחון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
יוצקים מעל הבשר, מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ו yuca לאחר 3 ½ שעות של בישול.הערה: אם משתמשים בסיר לחץ, מבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות