בשר בקר ממולא (Carne o Posta Rellena)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ממולאים בשר (Carne O Posta Rellena). המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 587 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל ירוק, גזר ואפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Carne de Cerdo Rellena (חזיר ממולא בירקות), Posta Negra (בשר שחור בסגנון קולומביאני), ו פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל, שום, פלפל אדום, שמן בצל ירוק במעבד מזון puree.To צור את החלל עבור המילוי, להשתמש בסכין חדה ארוכה לחתוך חור 1 1/2 עד 2 אינץ ' דרך מרכז הצלי עושה חריץ לאורכו. סובב את הבשר וחתוך חריץ נוסף באותו מקום כך שהסכין שלך תשלים את החלל.ממלאים את הבשר בבייקון, אפונה, גזר וחצי מתערובת הבצל, דוחפים באצבעות כדי לוודא שהמילוי עובר את כל הדרך. לקשור את קצה הבשר כך המילוי לא יוצא.
מניחים את הבשר בשקית נעילה zip, להוסיף את שאר תערובת הבצל, מלח pepper.Be בטח הבשר מכוסה במרינדה ומקרר לפחות 3 שעות או overnight.In מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום את הבשר מכל הצדדים בשמן. כאשר הוא השחמה, לשים אותו איטי cooker.In קערה קטנה מערבבים את מרק הבשר, רסק עגבניות, כמון טחון, מלח, פלפל וסזון גויה.
יוצקים מעל הבשר, מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ו yuca לאחר 3 ½ שעות של בישול.הערה: אם משתמשים בסיר לחץ, מבשלים 45 דקות.