קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

בשר הודו עם בצל מקורמל

בשר הודו עם בצל מקורמל
בשר הודו עם בצל קרמל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, טנדרלוין חזה הודו, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו המבורגר הודו עם בצל אדום מקורמל, מחווני הודו + בצל מקורמל, ו המבורגר הודו עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים את שני הצדדים של טורקיה עם מלח 1/4 כפית פלפל. לבשל תרנגול הודו בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
יוצקים יין למחבת; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 30 עד 40 דקות או עד מיץ של טורקיה הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר טורקיה ממחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל בחמאה 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות; להפחית את החום בינוני. מערבבים בסוכר חום, קורנית ופלפל 1/4 כפית. מבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
פרוסת הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מגישים הודו עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק