בשר חזיר וגבינה מקרוני לאפות עם אפונה
בשר חזיר וגבינה מקרוני לאפות עם אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, חלב, גבינת צ'דר מעופפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה שמנת עם אפונה, ו מקרוני וגבינה עם כרובית, אפונה וטוסו.
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 6 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מערבבים פסטה, בשר חזיר ואפונה בקערה גדולה.
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חלב; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינות, מלח ופלפלים.
יוצקים תערובת גבינה על תערובת פסטה; מערבבים למעיל. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות.
מערבבים פירורי לחם וחמאה בקערה. מסדרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על תערובת פסטה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.