חזיר ושעועית בבישול איטי היא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב . מנה אחת מכילה 507 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו בייקון, מולסה, שעועית חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-25 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 46% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רסק תפוחים בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בייקון ובצל על אש בינונית עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים לנייר סופג לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
ב-4 qt. בישול איטי, לשלב את שאר המרכיבים; מערבבים פנימה תערובת בייקון. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ