בשר חזיר ללא עצמות צלי עם שפשוף פלפל אפורה
בשר חזיר ללא עצמות צלי עם שפשוף פלפל אפיק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . . 188 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלוי, טימין, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 98%. נסו חזיר ללא עצמות ... צלי עם רוטב אפרסק-מוסקטו., שום-עשב מצופה בשר חזיר Sirloin צלוי, ו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח חזיר יבש עם מגבת נייר. בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים לשפשף היטב להחיל על כל המשטחים של צלי חזיר.
מניחים צלי במחבת רדודה וצולים בתנור 350 מעלות F. במשך 1 עד 1-1 / 4 שעות (18 עד 20 דקות לקילו), עד שהטמפרטורה הפנימית על מדחום קורא 145 מעלות F (63 מעלות c).
הסר צלי מהתנור; תן לנוח עד שהטמפרטורה מגיעה ל -160 מעלות F, כ -10 דקות לפני חיתוך כדי לשרת.