בשר חזיר מעושן בוטנים עם חמאת בוטנים ברביקיו רוטב וגזר סלט בצל כבוש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ירך חזיר מעושן בוטנים עם רוטב ברביקיו חמאת בוטנים וגזר סלט בצל כבוש יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ויסקי, חמאת בוטנים, סטייק תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בשר חזיר ברוטב בוטנים, בשר חזיר ברוטב פסילן ובוטנים, ו כרוב וסלט גזר עם רוטב בוטנים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעשן גריל עליון.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
תחמם את הגריל. משרים את קליפות הבוטנים במים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבן
(מומלץ: רוטב A1)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מתבלים את החזיר היטב עם מלח, פלפל ותבלינים סטייק. תעשן את החזיר על הגריל במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח, 8 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להעביר את החזיר למחבת צלייה, לנקז את הבוטנים ולהוסיף אותם למחבת. צולים את החזיר בתנור עד שהוא מגיע 135 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בסיר גדול ומביאים אותו לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בואו ומבשלים לפחות 1 שעה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
פורסים את החזיר ומסדרים אותו על מגש הגשה. כפית את רוטב ברביקיו חם על החלק העליון ומגישים עם גזר סלט בצל כבוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
גב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
שים את הבצלים האדומים בתבנית אפייה רדודה. בסיר, מוסיפים את החומץ, הסוכר והמלח ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים את הנוזל החם על הבצל ומכסים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
תן לשבת מכוסה לפחות 1 שעה. מסננים את הבצלים והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
כדי להרכיב את הסלט: בקערה מנה בינונית, לשלב את הגזר, פטרוזיליה, בוטנים, גרידת תפוזים ומיץ, שמן בוטנים ובצל כבוש ולזרוק לשלב היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל כבוש
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
שום מולבן
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה