בשר חזיר מעושן עם בצל מתוק ותפוח
בשר חזיר מבושל עם בצל מתוק ותפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 953 קלוריות, 127 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סיידר תפוחים מעונן, בצל, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי בשומר עם בצל מתוק, בשר חזיר פילה עם בצל חמוץ מתוק, צימוקים זהובים, ו, ו מולסה תפוחים קלוי בשר חזיר עם תפוחי אדמה מתוקים, תפוחים ואגוזים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מתבלים את החזיר בשומר, מלח ופלפל, ומעלים בקמח.
מחממים כמה כפות שמן זית כתית אקסטרה, כמה סיבובים של המחבת, בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומחממים את הבשר. לעשות את זה ב 2 קבוצות אם גודל הסיר שלך דורש את זה. השתמש קצת שמן נוסף במידת הצורך עבור אצווה שנייה.
הסר את הבשר השחום לצלחת ולהוסיף את החמאה למחבת. להפחית את החום קצת ולהוסיף את הבצל, תפוחים, עלי דפנה, מרווה. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת כדי להזיע את הבצל במשך 12 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. לחשוף את הסיר ולהעלות את החום קצת. כאשר הבצלים מתחילים להשחים, מוסיפים את הקלבדוס לסיר.
להוסיף את המניה, להחליק את החזיר בחזרה, ומבשלים לבשל דרך עוד כמה דקות.