קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

בשר חזיר עטוף בייקון-עשב

בשר חזיר עטוף בייקון-עשב
בשר חזיר עטוף בייקון-עשב דורש כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 398 קלוריות, 38 גרם חלבון ו-25 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש מלח ופלפל, שום, עלי מרווה ועלי טימין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23%. הציון הזה גרוע למדי. שקדי בקר עטופים בבייקון עם מלית עשבי תיבול, שקדי חזיר עטופים בבייקון ושקדי חזיר עטופים בבייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שום ברמקין קטן, מטפטפים 1 כף שמן זית ועוטפים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד לריכוך, כ-45 דקות. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, סוחטים את בשר השום מהראש לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסדרים שקדים על משטח העבודה. משפשפים את החלק העליון של כל שקד עם 1/2 מהשום הצלוי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מערבבים יחד את עשבי התיבול ומפזרים מחצית מהתערובת על השום על כל שקד. עוטפים 6 רצועות בייקון סביב כל שקד וקושרים במקומו בייקון עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הקציצות עד להזהבה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים שקדים צרובים לתבנית צלייה בינונית; מכניסים לתנור ומבשלים לדרגה בינונית כ-8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מעבירים את השקדים לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר חוט לפני הגילוף.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

ניתן לשלב שקדי חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.