קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר עטוף בפרושוטו עם תפוחים קלויים

בשר חזיר עטוף בפרושוטו עם תפוחים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר עטוף פרושוטו עם תפוחים קלויים. מנה זו מכילה כ 173 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח כשר, חמאה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב התפוחים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל צימוקים תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פרושוטו עטוף בריבת תאנה ובצל מעל בשר חזיר צלוי בלסמי, בשר חזיר צלוי עם קינססים ותפוחי גברת, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם כרוב ניצנים, שומר, תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פטריות מיובשות ותפוחים יבשים בקערות קטנות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 1 כוס מים רותחים לכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו פטריות ותפוחים להשרות עד רך מאוד, על 30 דקות. מסננים פטריות. כיסוי וצינה השריית נוזל (כ 3/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מסננים תפוחים, משליכים נוזלים. דק קוצצים פטריות ותפוחים, לשלב בקערה קטנה, ולהגדיר תערובת פטריות ותפוחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בינתיים, כרוב לבן במים מלוחים רותחים רק עד נבול, על 1 דקה. באמצעות מלקחיים, להעביר כרוב לתבנית אפייה rimmed. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר כל צלעות גדולות וקשוחות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים בצל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב רך וקל, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים פטריות ותפוחים; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים, כ -5 דקות. מערבבים שום, טימין, רוזמרין; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים ברנדי ומבשלים עד הנוזל נספג, על 1 דקה. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
העברת תערובת לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים חזיר טחון ומערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1
כדי פרפר, לשים בשר חזיר על משטח עבודה עם קצה קצר מולך. מחזיק סכין ארוכה, דקה חדה במקביל משטח העבודה ומתחיל לאורך צד אחד ארוך, לחתוך 1/2 " מעל החלק התחתון של צלוי. המשך לחתוך פנימה, מושך בחזרה את הבשר עם היד החופשית שלך ופותח את הצלי כמו שטיח, עד מותן כולו הוא שטוח. כיסוי עם יריעת ניילון. באמצעות פטיש בשר, קילו לעובי אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
לחשוף בשר חזיר. מתבלים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים עלי כרוב על גבי חלציים בשכבה זוגית, חופפים לפי הצורך ומשאירים גבול 1".
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
מורחים מילוי על גבי כרוב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כרובכרוב
5
לגלגל חזיר לצילינדר הדוק. לעטוף שכבה אחת של פרושוטו סביב צלי. לקשור צלי בצורה מאובטחת עם חוט מטבח במרווחים 1". טאק ספרי רוזמרין תחת ענפים, מרווחים זה מזה. לעשות קדימה: צלי חזיר יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני המשך.
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים תפוחים במחבת צלייה. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן במחבת גדולה. חזיר חום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להגדיר על גבי תפוחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים סיידר ומים 1/2 כוס למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים תערובת למחבת צלייה. בשר חזיר צלוי עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך מרכז המותניים רושמים 60° (זה יהיה מבושל בינוני אבל עדיין מעט ורוד), על 1 שעה 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
בואו לצלות לנוח לפחות 20 דקות ועד 2 שעות.
12
שים צלי על מגש. ריזרב תפוחים מן מחבת צלייה; כפית את השומן ממיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מניחים מחבת על גבי תנור מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
להוסיף ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
15
יוצקים בנוזל פטריות שמורות, משאירים כל משקעים מאחור, ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימות, עד מעט מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
להקציף הנותרים 2 כפות חמאה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. רוטב זן; בשר חזיר פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
מגישים רוטב ותפוחים לצד חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
יין הצעה: נסה זיווג חזיר זה עם אדום גדול כמו Tenuta dell ' Ornellaia 2009 Le Volte, טוסקנה (25$).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחים (כגון סבתא סמית או פוג'י), לרבעים, או 8 תפוחים קטנים, חצויתפוחים (כגון סבתא סמית או פוג'י), לרבעים, או 8 תפוחים קטנים, חצוי1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבול23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ברנדי או קלבדוסברנדי או קלבדוס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות תפוחים יבשיםאונקיות תפוחים יבשים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיה יבשה פטריות פורצ'יני שלמותאונקיה יבשה פטריות פורצ'יני שלמות2חתיכות טופי הית' בררוזמרין מיובשרוזמרין מיובש2חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר יבשסיידר יבש12 כפיות אבקת שוםשום טחון דקשום טחון דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר טחוןחזיר טחון454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב, גבעולים תחתון trimmedכרוב, גבעולים תחתון trimmed1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר ועוד לתיבולמלח כשר ועוד לתיבול2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר ועודמלח כשר ועוד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמניית עוף במלח נמוךמניית עוף במלח נמוך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק5sprigsבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/4 מקל) חמאה ללא מלח(1/4 מקל) חמאה ללא מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת