קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

בשר חזיר צלוי, לפת, שום ואנשובי

בשר חזיר צלוי, לפת, שום ואנשובי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לך מלח ים, חומץ יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם עשבי תיבול ושום, בשר חזיר משובץ שום בשר חזיר צלוי, ו בשר חזיר משובץ שום צלי.

הוראות

1
הסר את העור של החזיר בחתיכה אחת (זה לא קשה: עם סכין דק, חד, לחתוך בעדינות מתחת לעור, בעקבות זה סביב החזיר), ולאחר מכן בעדינות להבקיע אותו (אם בספק הקצב שלך יסיר את העצם להבקיע אותו בשבילך).
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
תחזיר את העור למקומו הקודם. במחבת צלייה פריסת הבצל שלך ומניחים את החזיר והעור על גבי אותם, ואז מתבלים עם מלח ופלפל. לשים לתוך תנור חם 218° במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
3
בינתיים, להפוך את ההלבשה שלך: לערבב את השום, אנשובי, צלפים, פטרוזיליה, שמן, חומץ ופלפל, ולשמור על מוכן. רבע שעה לפני בשר החזיר נעשה, לבשל הלפת שלך במים מלוחים רותחים. כאשר מבושל להוסיף את הירוקים, ולאחר מכן לנקז מיד.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פטרוזיליהפטרוזיליה
לפתלפת
חומץחומץ
צלפיםצלפים
שוםשום
ירוקירוק
פלפלפלפל
מיםמים
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
4
מניחים אלה לקערה הגשה, שמלה, וזורק כל כך כל להכיר את ההלבשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הסר את החזיר מהתנור; זה יחזיק את החום שלה היטב וליהנות מנוחה אם הדברים הם קצת מסונכרנים.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אם העור אינו פריך מספיק להחזיר אותו לתנור כדי לפרוס בזמן שאתה פורס את המותניים לתוך צלעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים אלה על גבי לפת וירוקים לבושים. לבסוף, להסיר את העור הפריך מהתנור לקצוץ אותו בערך עם סכין גדולה. תמזוג את המנה עם זה ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;