המתכון קלוי בשר חזיר עם רוטב צ'ילי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-15 דקות. במנה עיקרית זו יש 694 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך כמון טחון, סוכר חום, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר טנדרלוין מוקפץ עם מנדרינות ורוטב צ'ילי, בשר חזיר צלוי עם רוטב שזיפים, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב צ'יפוטלה.
הוראות
1
בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לשלב את מיץ ליים, שמן, אבקת צ ' ילי, כמון, בצל, שום, סוכר, מלח, וכמה טחנות של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
הוסף את tenderloins. לאטום את התיק ולנער בעדינות כדי להפיץ את המרינדה. מקררים למשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים תנור ל 500 F. קו גיליון אפייה רדודה או מחבת ג ' לי רול עם נייר (כדי להפוך ניקוי קל יותר) ולהגדיר מתלה קלייה או קירור על זה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את tenderloins על המדף; להזמין את המרינדה. צולים את בשר החזיר במשך 20 עד 25 דקות או עד שמד חום שנקרא מיידית רושם 150 F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5
להעביר מגש ולתת לנוח במשך 10 דקות. בינתיים, כדי להפוך את הרוטב, יוצקים את המרינדה השמורה לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השמן מפריד מן הרוטב, כ 5 דקות. כפית ולזרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
לטאטא את קורנפלור לתוך מרק העוף, ואז לטאטא את התערובת לתוך הרוטב. מבשלים את הרוטב במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
1
מניחים את בשר החזיר ואת הרוטב הנותרים במכולות מקפיא נפרדים להקפיא עד 3 חודשים. לחמם: להפשיר במקרר לילה או במיקרוגל. כדי לשרת את בשר חזיר קלוי Tenderloin כפי שהוא, לחתוך את החזיר מופשר ולסדר אותו צלחת מיקרוגל בטוח. מכסים בניילון נצמד וחום במיקרוגל במשך 10 דקות או עד מחומם דרך. או לשים את החזיר פרוס בצלחת עמיד. מכסים בנייר אלומיניום ומניחים בתנור F 325 במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את הרוטב במיקרוגל או בסיר קטן, ואז כף על החזיר.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.