קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

בשר חזיר צלוי עם תפוח ומילוי קימל

בשר חזיר צלוי עם תפוח ומילוי קימל
בשר חזיר צלוי עם תפוח ומילוי קימל דורש בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 509 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירך חזיר עם עצמות, פירורי לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיף מיובש, בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, ו בשר חזיר עם מילוי תפוח חמוציות.

הוראות

1
ממיסים את החמאה על אש נמוכה ומבשלים בצל עד שקוף, ולאחר מכן להסיר את הבצל מחום. מקפלים את פירורי הלחם, תפוחים, צימוקים, גרידת תפוז, וקראווי, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
זרעי קימלזרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חותכים כיס לתוך ירך החזיר בין הבשר לבין השכבה החיצונית של שומן, הכיס צריך להיות ביישן להגיע לכל קצה של ירך על ידי אינץ ' אחד. תמלא את הכיס במילוי.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מגלגלים ירך עד לאורכים סגירת הכיס הממולא ועניבה עם חוט. להבקיע קליפה של חזיר עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מקציפים יחד סיידר ושמנת חמוצה ומניחים בתבשיל השווה לגודל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מניחים חזיר בתבשיל בצד הקליפה למטה ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר 30 דקות להפוך חזיר מעל ומבשלים, בצד הקליפה למעלה, במשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
להפחית את החום ל 350 מעלות F ומבשלים עוד שעה (למרוח כל 20 דקות עם מיצי פאן) או עד שתגיע לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן לנוח 20 דקות. להבה מחבת צלייה עם 2 אונקיות יין לבן ועונה. חותכים את הבשר ומגישים עם jus.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק