בשר טנדרלוין עם בייקון כרישה מוקרם
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? בשר טנדרלוין עם בייקון כרישה מוקרם יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 843 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, מניית עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תירס מוקרם עם בייקון וכרישה, תירס מוקרם עם בייקון וכרישה, ו כרישה מוקרם עם טרגון, עגבניות, בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הפילה בכל רחבי עם 1 כף שמן זית מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
במחבת צלייה בינונית או אמייל תבנית ברזל יצוק אפייה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ.
הוסף את הפילה למחבת ומבשל על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 7 דקות.
מוסיפים את שיני השום ואת ענפי הקורנית ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים 1/2 כוס של ציר העוף למחבת ומעבירים את הבשר לתנור. צולים את הפילה במשך 5 דקות, ואז הופכים אותה ומוסיפים את שאר 1/2 כוס של ציר עוף. מבשלים את tenderloin במשך כ 5 דקות יותר, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז רושם 12
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מבשלים את הבייקון על חום גבוה בינוני עד שהוא משחימים ופריך, על 6 דקות.
להעביר את הבייקון למגבות נייר לניקוז, ואז לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון מן המחבת.
מוסיפים את החמאה ומערבבים בכרישה. מכסים את המחבת עם גיליון נייר שעווה ומכסה הדוק ומבשלים את הכרישה על חום מתון, ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם רכים, על 8 דקות. לחשוף את המחבת, להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל את הכרישה עד שהם משחימים קלות, על 2 דקות.
מוסיפים את frache crme, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שמנת מעובה, 5 עד 6 דקות יותר. מערבבים בבייקון.
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
הסר את המחרוזות וחתוך לפרוסות עבות.
מגישים את הטנדרלוין עם כרישה מוקרם, שום קלוי ורסיסי טימין.