בשר לייט: תבשיל בשרני בינוני הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 228 גרם חלבון 180 גרם של שומן, וסך הכל 2692 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, שעועית, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשרי, צ'ילי ללא בשר, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: שאריות Empanadas (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים את השעועית במים קרים על ידי שני סנטימטרים, וממיסים 1 כף מלח שולחן לתוך המים. להשרות לילה ולאחר מכן לנקז ולשטוף לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחן
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מחממים מעל ל 250 ° F. בתנור הולנדי גדול, לשלב את השעועית, שוק חזיר או משכן, רוזמרין, צמתים טימין, חצי בצל, שיני שום כתוש קלות, עלה דפנה, ו 8 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה על הכיריים, ואז מעבירים לתנור ומבשלים עד שהשעועית רכה, כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בעוד השעועית מגיעה לרתיחה, לקצץ את הגבעול לסיים את כל הראש של שום, מעיל עם כ 2 כף של שמן זית, מפזרים מלח ופלפל, לעטוף באופן רופף בנייר אלומיניום או ramekin. מכניסים לתנור כדי לצלות בזמן שהשעועית מתבשלת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים את הכף הנותרת של שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את הקילבסה, ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל טחון, פטריות, טימין טחון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות נתנו את הנוזל שלהם והוא התאדה, הבצלים התרככו, על 10 עד 15 דקות יותר. שמור ומקרר עד השעועית סיימה בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
כאשר השעועית מוכנה, להסיר ולהזמין את שוק החזיר או שוק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
7
הסר וזרוק את רוזמרין ואת ספרי קורנית, חצי בצל, עלה דפנה ואת שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מסננים את השעועית, מתאמצים ומזינים 1 1/2 כוסות של נוזל הבישול. להפחית את נוזל הבישול בסיר בינוני בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
9
הסר את ראש השום הקלוי, שומר את השמן, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את משחת השום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שום גויה®
דַק-
10
לטאטא את הדבק שום לתוך נוזל בישול שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
11
אם על עצם הירך שלך יש בשר שנראה טוב שאתה רוצה להוסיף למנה שלך, לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף לשעועית שלך.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מים כדי לאפשר
12
מוסיף את תערובת בצל פטריות שמורות שעועית ומערבבים לשלב, ולאחר מכן להעביר אותו לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
13
יוצקים את נוזל בישול מופחת שום להדביק מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
14
מפזרים את פירורי הלחם למעלה, טפטוף בשמן שום שמור, ואופים בתנור 177° במשך 30 דקות, צולים את הדקות האחרונות כדי לפרוס את החלק העליון.