קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

בשר מטוגן מרוקאי

בשר מטוגן מרוקאי
בשר מטוגן מרוקאי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לכם garam masala, פפריקה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. נסו בשר מטוגן מרוקאי, עדשים מטוגנות מרוקאיות, ו עוף מטוגן מרוקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים בשר לסיר; מטגנים עד שכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מעבירים בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חום 1 כף שמן באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים בצל; מטגנים עד חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
להוסיף שום הבא 5 מרכיבים; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיף יין ושרי; להרתיח עד מופחת זיגוג, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים מרק, עגבניות עם מיץ, וצימוקים; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
מוסיפים בשר בקר ומיצים מצטברים; מביאים לרתוח. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים חשופים עד הרוטב הוא עבה בשר רך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 15 דקות. תבשיל העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. להתקרר מעט, להתקרר עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
* תערובת תבלינים הודית זמינה בסעיף התבלינים של סופרמרקטים רבים.