בשר מטוגן מרוקאי
בשר מטוגן מרוקאי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לכם garam masala, פפריקה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. נסו בשר מטוגן מרוקאי, עדשים מטוגנות מרוקאיות, ו עוף מטוגן מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר לסיר; מטגנים עד שכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מוסיפים בצל; מטגנים עד חום, על 8 דקות.
להוסיף שום הבא 5 מרכיבים; מערבבים 1 דקה.
מוסיף יין ושרי; להרתיח עד מופחת זיגוג, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות.
מוסיפים מרק, עגבניות עם מיץ, וצימוקים; מערבבים כדי להתמזג.
מוסיפים בשר בקר ומיצים מצטברים; מביאים לרתוח. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים חשופים עד הרוטב הוא עבה בשר רך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 15 דקות. תבשיל העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. להתקרר מעט, להתקרר עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
* תערובת תבלינים הודית זמינה בסעיף התבלינים של סופרמרקטים רבים.