קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות3
ציון בריאות73
מגזין

בשר צבי צלוי עם רוטב חמוציות טרי

בשר צבי צלוי עם רוטב חמוציות טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צבי קלוי עם רוטב חמוציות טרי. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 286 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 2091 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לכם מרווה, חמאה, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר צבי ברוטב חמוציות-יין, בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות, ו מתלה קלוי של בשר צבי ורוטב רימונים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים שום על צלי בשר צבי, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר צביבשר צבי
שוםשום
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים ומערבבים בצל 1/2 כוס, כוסברה, מרווה ובזיליקום עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חמאהחמאה
באזיל!באזיל!
בצלבצל
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מורחים את תערובת החמאה באופן שווה על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
5
צלי בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוסיפים 2 כוסות בצל, מיץ תפוזים ואוכמניות למחבת הקלייה; להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). המשך לצלות, לצלות לעתים קרובות, עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר קורא 140 מעלות F עבור בינוני נדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חמוציותחמוציות
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
הסר את הצלי מהמחבת; לכסות כדי לשמור על חם בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים מלאי בשר למחבת הצלייה, ומביאים לרתיחה תוך גרידת חתיכות המזון השחומות מתחתית המחבת בכפית עץ. המשך רותחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 10 דקות. תרפרפי מכל שומן, תערבבי את הג ' לי והשרי. המשך להרתיח עד שהרוטב מעובה מעט ומצפה באופן שווה את החלק האחורי של כף, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאי בשרמלאי בשר
שרי.שרי.
ג'ליג'לי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כף עץכף עץ