קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

גאודה, פנקטה ופונדו בצל עם בייגלה

גאודה, פנקטה ופונדו בצל עם בייגלה
גאודה, פנצ'טאן ופונדו בצל עם בייגלה עשויים להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתאים ל-40 מנות. אם יש לכם ריזלינג, פנקטה עבה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו גאודה, פנצ'טאן ופונדו בצל עם בייגלה, פונדו גאודה, ו מתכון בייגלה של באר נ ' גאודה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית מבשלים את הפנקטה הקצוצה על אש גבוהה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא פריכה, בערך 8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנקטה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את כל כף השומן למעט 1 במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהוא מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים למחבת 2 כפות מים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל משחים קלות, כ -5 דקות יותר. מערבבים פנימה את הכמון ומתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה זורקים את הגבינה עם הקמח. בסיר בינוני מביאים את היין לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הגבינה בחופן ומערבבים כל הזמן עד שכל מנה נמסה לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. מבשלים תוך ערבוב נמרץ עד לקבלת קרם, כ -2 דקות יותר. מערבבים פנימה את הפנצ ' טה וחצי מהבצל ומתבלים בנדיבות בפלפל. צפים את הבצל שנותר על גבי הפונדו ומגישים עם בייגלה חם, קוביות לחם שיפון, קורניצ ' ונים וירקות כבושים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
GherkinsGherkins
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שיפוןשיפון