גבינת גאודה מעושנת והמבורגר עם רוטב ברביקיו
Gudan מעושן והמבורגרים בייקון עם רוטב ברביקיו עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-40 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צ'אק בקר טחון, מרק בשר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: המבורגר הודו עם גבינת גאודה מעושנת, גבינת גאודה מעושנת המבורגרים, ו המבורגר הודו עם גבינת גאודה מעושנת.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל פרוס קמצוץ של מלח, מכסים ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד הבצל הוא פריך רך ופשוט הופך שקוף, 5 דקות. מערבבים ברוטב חם מרק בשר ולהסיר מהחום. מתבלים במלח.
מורחים את החמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם ומחמאה בצד למטה על חום מתון עד קלוי, על 2 דקות.
תעביר את הרמת הכוסית לצלחת.
מוסיפים את הבייקון למחבת ומבשלים על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות לכל צד; לנקז על מגבות נייר. נגב את המחבת.
עונת קציצות בשר עם מלח ומבשלים על המחבת על חום גבוה בינוני עד בינוני נדיר, על 2 דקות לכל צד. מעל כל המבורגר עם 1/4 כוס גבינת גאודה מעושנת ומבשלים עד שהגבינה נמסה, 1 דקה.
הגדר את ההמבורגרים על הצדדים ללא שינוי של 4 טוסטים. למעלה עם בייקון, בצל ורוטב ברביקיו מתוק. תסגור את ההמבורגרים ותגיש, תעביר עוד רוטב ברביקיו ליד השולחן.