גבינת דלעת-שמנת נפוליאון
ייתכן שנפוליאונים מגבינת דלעת עם שמנת הם רק מנת הצד שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאת דלעת, שמנת מתוקה, קישוטים: אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו נפוליאון אוכמניות טרי עם מוס גבינת שמנת, נפוליאונים דלעת, ו נפוליאון דלעת פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון בצק עלים על משטח מקומח.
חותכים לריבועים 9 (3 אינץ').
מניחים ריבועים על יריעות עוגיות ungreased.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד חום; מגניב על מתלה חוט.
מערבבים חמאת דלעת ואת 4 מרכיבים הבאים; לנצח עד אור ורך.
מערבבים קרם, תמצית וניל, ו 1/4 כוס אבקת סוכר בקערת ערבוב צונן. הכה עד פסגות רכות טופס. מניחים בצד 1/2 כוס קצפת בעדינות לקפל הנותרים קצפת לתוך תערובת דלעת. כיסוי וצינה מילוי דלעת לפחות 1 שעה.
בזהירות לחתוך 1 כיכר מאפה במחצית כדי להפוך 2 שכבות. כף על 3 כפות מילוי על השכבה התחתונה; למעלה עם השכבה השנייה בצק עלים. חזור על הנוהל עם מילוי דלעת הנותרים וריבועים מאפה הנותרים. להירגע עד 2 שעות. מעל כל נפוליאון עם מנה של קצפת שמורה.