קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

גבינת פטה מוקצפת עם פלפל מתוק וחם

גבינת פטה מוקצפת עם פלפל מתוק וחם
גבינת פטה מוקצפת עם פלפל מתוק וחם עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 221 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אורפה צ'ילה, פלפלים, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מטבל פטה מוקצף, מטבל פטה מוקצף, ו מטבל Fetan ופלפל מוקצף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים פלפלים על תבנית אפייה, בצד חתוך למטה, ו לצלות עד מושחר ו חרוך, כ 15 דקות, סיבוב המחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר פלפלים לקערה בינונית, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר פלפלים מהקערה, להשליך כל נוזל, ולמחוק את הקערה. מקלפים את הפלפלים (משליכים את העור), קוצצים בגסות, וחוזרים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד למעיל הפלפלים המתוקים והחם cheese.In מעבד מזון מצויד מצורף להב, purée התערובת במשך כ 2 דקות, עד חלקה מאוד שמנת. (התערובת תהיה די רופפת.) להכניס למקרר במשך כ 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטבול להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מניחים את התערובת בקערת הגשה ומפזרים אותו עם קמצוץ כל אחד חאלב צ 'ילה, אורפה צ' ילה, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פלפל חאלבפלפל חאלב
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון