קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

גבינת פילדלפיה סטייק אגרול

גבינת פילדלפיה סטייק אגרול
המתכון גבינת פילדלפיה סטייק אגרול יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרובולונה, קליפות אגרול, בקר צלוי au jus, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, ו סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל צלי בשר כפי שהורה על החבילה; ניקוז, מגניב וגרוס. שמור au jus לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
Au JusAu Jus
2
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות, בצל ופלפל שמן 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום. מערבבים בבשר קרוע. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום עד 350 ° F. בינתיים, במקום 1 ביצה רול העור על משטח עבודה עם פינה 1 פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מברשת קצוות עם ביצה מוכה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה. כף 1/2 כוס בשר מילוי מעט מתחת למרכז של עור אגרול; מקפלים את הפינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי על מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מברשת הנותרים בפינה שוב עם ביצה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מניחים בצד התפר למטה על צלחת. חזור עם שאריות קליפות אגרול, ביצה מוכה, גבינה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מגישים חמים.