גבינת שמנת קולקנון
גבינת שמנת Colcannon דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות האירופי. אם יש לכם בצל, חלב רזה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מיני קרם גבינה קילו עוגות עם קרם וניל גבינה זיגוג, Colcannon, ו Colcannon (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד במכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים ושומרים את נוזל הבישול. אפשר לתפוחי אדמה להתקרר עד שניתן לטפל בהם.
מרתיחים כרוב ובצל עם מי תפוחי אדמה שמורים בסיר עד מתרכך, על 5 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקלפים וחותכים תפוחי אדמה לחתיכות; מניחים בקערה גדולה.
מחית חלב רזה וחמאה לתפוחי אדמה עד שהתערובת חלקה.
מערבבים כרוב סחוט ובצל לתערובת תפוחי אדמה.
מקפלים גבינת שמנת, מלח ופלפל שחור לתערובת תפוחי אדמה, ערבוב עד גבינת שמנת נמסה.
יוצקים תערובת תפוחי אדמה לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה, 30 עד 35 דקות.