קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות59
מגזין

גב תינוק בגריל עם זיגוג סויה מתוק

גב תינוק בגריל עם זיגוג סויה מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גב התינוק בגריל עם זיגוג סויה מתוק. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 0 גר' של שומן. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, מלח גס ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טאקו נקניק חם ומתוק עם זיגוג משמש-Jalapeno, פלפל צלוי סלסה בצל אדום, בוק צ'וי בגריל עם זיגוג סויה מתוק, ו מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הסויה המתוק, סוכר, זנגביל, שום, שאלוט, 1/4 כפית פלפל שחור, פלפל לבן, ו 3 כפות מים בסיר כבד על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
בואו לרתוח זיגוג עד סמיך וסירופי מופחת כ 1 1/3 כוסות, 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אם הזיגוג הופך עבה מדי, להוסיף 1 עד 3 כפות נוספות של מים. זיגוג סויה מתוק יכול להיעשות כמה שעות לפני הזמן ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
3
תן לו להגיע לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
4
הסר את הממברנה דקה, נייר מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות. מתבלים את הצלעות בנדיבות משני הצדדים עם מלח, פלפל שחור ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני. אני מפציר בכם להשיג גריל פחם לעישון, אבל אתם יכולים להשתמש בעץ על גריל גז; אתם פשוט לא תקבלו את אותו טעם עץ בולט.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
כאשר אתה מוכן לבשל, אם אתה משתמש גריל פחם, לזרוק את שבבי העץ או גושים, אם באמצעות, על הגחלים. אם אתה משתמש בגריל גז, להוסיף את שבבי עץ או נתחים, אם שימוש, לתיבת המעשן או למקם אותם בכיס מעשן מתחת לאח.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מברשת ומשמן את הסורג הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את מדפים של צלעות העצם בצד למטה במרכז השבכה על מחבת טפטוף ורחוק מן החום. (אם הגריל שלך יש שטח מוגבל, אתה יכול לעמוד מתלים של צלעות זקוף במתלה צלעות.) מכסים את הגריל ומבשלים את הצלעות עד מכרז, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. כאשר הצלעות נעשות, הם יהיו השחמה נאה והבשר יהיה התכווץ בחזרה מקצות העצמות על ידי כ 1/4 אינץ'. אם אתה משתמש גריל פחם, תצטרך להוסיף גחלים טריים לאחר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
במהלך 10 הדקות האחרונות של צלייה, לצחצח את הצלעות משני הצדדים עם זיגוג סויה מתוק. כאשר הצלעות יש צלוי במשך כ 5 דקות לאחר מזוגג, להעביר אותם ישירות מעל האש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
מברשת את הצלעות משני הצדדים עם זיגוג שוב גריל אותם עד זיגוג הוא רוחש, 1 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
להעביר את הצלעות מגש גדול או קרש חיתוך לחתוך את המדפים לצלעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
יוצקים כל זיגוג שנותר על הצלעות ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)