גויאבה וגבינת שמנת פסטליטוס
Guavan ו Pastelitos גבינת שמנת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 486 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 42 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חלמונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טורחאס קובני עם סירופ גויאבה-מייפל וגבינת שמנת קצפת, Scooped: גבינת שמנת גלידת מערבולת גויאבה, ו Guavan ומאפה גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים שלישיים עליונים ותחממים מראש תנור ל 400 ° F. קו שני גליונות אפייה מעוטרים בנייר קלף.
אבק קל את הדלפק ואת סיכה מתגלגל עם קמח.
מרדדים כל גיליון בצק עלים לכיכר 12 אינץ'.
חותכים כל לרבעים לעשות ארבעה ריבועים 6 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, 1/4 כוס שמנת חמוצה, מיץ לימון, ומלח עד אור ורך, 1 עד 2 דקות.
מניחים 2 כפות תערובת גבינת שמנת במרכז כל ריבוע. באופן שווה להפיץ קוביות גויאבה בין ריבועים, הסדרת אותם על גבי תערובת גבינת שמנת.
בקערה קטנה, לנצח חלמונים ביצה הנותרים 2 כפות שמנת חמוצה.
מברשת קצוות של כל ריבוע עם ביצה לשטוף, ולאחר מכן, לקפל את הריבועים באלכסון כדי ליצור משולשים. לאטום את הקצוות על ידי לחיצה עליהם עם הקוצים של מזלג.
מברשת משולשים עם ביצה לשטוף.
מניחים את pastelitos על דפי אפייה מוכנים, ריווח אותם על 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד נפוח וזהב, 12 עד 15 דקות, לסירוגין אפייה גיליונות באמצע דרך האפייה.
מעבירים דפי אפייה למדפי קירור. Pastelitos מגניב על גיליונות 5 עד 10 דקות לפני ההגשה. ניתן לאכול בטמפרטורת החדר. הכי טוב לאכול פסטליטוס ביום שבו מכינים אותם.