קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

גויאבה-מאפי גבינת שמנת

גויאבה-מאפי גבינת שמנת
מאפי גבינת גויאבה-שמנת עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת שמנת, חלמון ביצה, ממרח גויאבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גויאבה-מאפי גבינת שמנת, Guavan ומאפי גבינת שמנת, ו Guavan ומאפי גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, לטאטא את חלמון הביצה עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
על משטח עבודה מקומח קלות, לפתוח את בצק עלים לחתוך אותו 6 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
4
מעבירים את הריבועים לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
חותכים את הדבק גויאבה לתוך 6 חלקים שווים כף על חצי של כל ריבוע מאפה. למעלה עם גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גויאבהגויאבה
6
מברשת את הקצוות מאפה עם כמה לשטוף את הביצה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור מלבנים וללחוץ את הקצוות עם מזלג. להכניס למקרר במשך 15 דקות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מברישים את המאפים בשטיפת הביצים הנותרת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים במרכז התנור במשך 30 דקות, מסובבים את המחבת מלפנים לאחור באמצע, עד שהמאפים מוזהבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.