גורילה ברד
אם יש לכם סוכר מגורען, קינמון, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קוף וגורילה לחם, מישל בננה שוקולד גורילה לחם, ו כריכי גלידת גורילן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לרסס מחבת bundt עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים את הסוכר מגורען וקינמון. בסיר, להמס את החמאה וסוכר חום על אש נמוכה, ערבוב היטב; להפריש.
חותכים את גבינת שמנת ל 20 קוביות שוות. לחץ את הביסקוויטים עם האצבעות ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית סוכר קינמון.
מניחים קוביית גבינת שמנת במרכז כל ביסקוויט, עוטפים וסוגרים את הבצק סביב גבינת השמנת.
מפזרים 1/2 כוס האגוזים לתחתית מחבת bundt.
מניחים חצי הביסקוויטים מוכנים במחבת.
מפזרים סוכר קינמון, יוצקים חצי מתערובת החמאה המומסת על הביסקוויטים, ומפזרים על 1/2 כוס אגוזים.
מניחים את הביסקוויטים הנותרים על גבי, מפזרים את סוכר הקינמון שנותר, יוצקים את תערובת החמאה הנותרת על הביסקוויטים ומפזרים את 1/2 כוס האגוזים הנותרים.
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות.